Om YouMeUs - læs mere om os - YouMeUs

About YouMeUs®


Vores drøm er at skabe et ægte socialt medie – og vi vil gerne have dig med. I dag er såkaldte sociale medier rent faktisk asociale. Tænk på alt den tid du bruger bag skærmen siddende i sofaen. Vi vil samle rigtige mennesker - til rigtige sammenkomster - i den virkelige verden. Vi vil skabe en bevægelse – væk fra sofaen, væk fra de asociale webside og ud i den virkelige verden. Livet skal ikke leves bag en skærm, det skal leves sammen med virkelige mennesker, sammen med ligesindede, omkring aktiviteter som interesserer netop dig! Med andre ord vil vi skabe et sociale netværk, der rent faktisk handler om at være social – om at skabe nye relationer, finde nye venner, der interesserer sig for det samme som dig.

Vi mener, at alle har ret til at socialisere sig med ligesindede; at ude deres netværk, have det sjovt, og skabe nye venskaber. Derfor burde alle have muligheden for nemt at kunne finde events i deres nærområde, som er om deres specifikke interesser. Det er formålet med YouMeUs.com – vi vil udbyde en social netværksplatform, der bringer mennesker sammen omkring events og aktiviteter, med det formål at møde nye mennesker og lære dem at kende. Forene sig om fælles interesser, uanset hvad det er – hvis det interesser dig, er der helt sikkert andre som dig.

På YouMeUs.com angiver du dine interesser og joiner eller opretter interessegrupper/-fællesskaber for præcist det, der interesserer dig. Gennem interesserne og grupperne vil du finde events og aktiviteter med dine interesser i fokus, som finder sted nær dig. YouMeUs.com giver dig desuden en ren og strømlinet nyhedsstrøm; den vil kun indeholde opslag fra de interessegrupper du har joinet og events forbundet med dine interesser – ingen reklamer, ingen trivielle statusopdateringer, ingen virale videoer eller billeder, som ikke interesserer dig; YouMeUs nyhedsstrømmen er lavet af dig for dig. Få de seneste nyheder inden for dine interesser eller du kan selv dele interessespecifikke nyheder i dine grupper. Du kan også være forgænger og arrangere events og aktiviteter for dit interessenetværk.

En vis man sagde engang ”Den korteste afstand imellem to mennesker, er et smil” – vi kan ikke smile for Jer, det er op til Jer, men sammen kan vi korte afstanden mellem smilene.

Hvis du har nogen spørgsmål kan du besøge vores Hjælp side eller kontakte os.


Du kan desuden downloade vores app, så du nemt og hurtigt kan finde begivenheder og aktiviteter i nærheden af dig, når du er på farten.