Hjælp - find svar på dine spørgsmål - YouMeUs

Help

Q: Hvad er YouMeUs?

A: Online sociale netværk burde dreje sig om faktisk at være social; bringe mennesker sammen I den virkelige verden. Det er formålet med YouMeUs.com; det er det ægte sociale netværk, som forbinder mennesker og bringer dem sammen i den virkelige verden. Det hele handler om at møde nye mennesker, der er interesseret i det samme som dig, og samles med dem i den virkelige verden, ikke bare online. Dit liv skal ikke leves bag en skærm; det skal leves sammen med mennesker i den virkelige verden, sammen med ligesindede omkring aktiviteter, som interessere dig!

Når du ikke er sammen med dine ligesindede, kan du gennem YouMeUs dele nyheder, fakta, videoer eller andre interessante informationer i dine grupper/fællesskaber, der handler om Jeres fælles interesse. Hold det relevant, så alle i dit fællesskab vil finde det interessant.

 

Q: Hvordan opretter jeg en bruger?

A: Hvis du ikke har en YouMeUs burger kan du nemt og hurtigt oprette en.

1. Gå ind på youmeus.com og klik på ”SIGN UP” knappe i øverste højre hjørne.

2. På den næste side kan du oprettet en bruger vha. Facebook eller Google+, eller du kan udfylde informationerne i skemaet (navn, e-mail adresse, password og fødselsdato).

3. Med mindre du har oprettet en bruger med Facebook eller Google+, skal du bekræfte din e-mail adresse. Vi sender dig en bekræftelses-mail, hvorigennem du kan bekræfte din bruger. Når du har gjort det, kan du logge ind.

 

Q: Hvad vil blive vist i min nyhedsstrøm?

A: Indholdet som vil blive vist i din nyhedsstrøm, er de posts, der bliver delt i de grupper du er med i. Derfor vil din nyhedsstrøm kun have indhold inden for dine interesser; slut med kedelige statusopdateringer og ligegyldige billeder og vidoer. Du bestemmer hvordan din nyhedsstrøm ser ud.

Ydermere, så er YouMeUs.com reklamefri. Det betyder, at du ikke vil få alle mulige reklamer eller annoncer i din nyhedsstrøm; det er kun indhold from dine grupper og forslåede aktiviteter inden for dine interesser.  

 

Q: Hvorfor kan jeg ikke sende en venneanmodning til en anden bruger?

A: På YouMeUs er du ikke forbundet ét individ til en andet; her er du sammen som et fællesskab. Det handler om den enhed du agere i på siden; at være sammen som et fællesskab omkring Jeres fælles interesse og mødes i den virkelige verden som en gruppe.

Hvis du har brug for at komme i kontakt med en bruger fra en af dine grupper, så kan du bruge den tilgængelige chat-funktion. 

 

Q: Hvorfor har jeg ikke en profil hvor jeg kan skrive mere om mig selv?

A: YouMeUs.com er ikke Facebook, Twitter eller et andet kendt socialt medie, hvor du kan skrive statusopdateringer om dig selv og hvor du agerer som et individ. På YouMeUs.com er du en del af et fællesskab hvor I er sammen om Jeres fælles interesser. Formålet med YouMeUs.com er ikke at give dig en platform hvorigennem du kan fortælle dit netværk om hvad du laver lige nu eller vise private billeder; alt det burde du gøre når du møder mennesker ansigt til ansigt i den virkelige verden til aktiviteter – ikke online. Det betyder, at posts på YouMeUs skal være til fordel for fællesskabet/gruppen – posts omkring Jeres fælles interesse. 

 

Q: Jeg har glemt mit password. Hvad gør jeg?

A: Bare rolig – bare gå ind på sign-in siden. Her vil du finde et link kaldt “Forgot password?” ved siden af ”Sign in” knappen – klik på dette link. På den næste side skal du skrive din registret e-mail adresse og derefter klikke på ”Send” knappen. Du vil nu modtage en mail med et nyt password i din indbakke (kan måske være under spam/Uønsket post). Følg instruktionerne i den modtagne mail.

 

Q: Hvorfor skal jeg angive mine interesser?

A: Ved at angive dine interesser sikrer du, at de aktiviteter og grupper du foreslås er inden for dine interesser. Det er kun for din skyld så du ikke går glip af fede aktiviteter, der muligvis ville interesse dig.

 

Q: Hvordan ændrer jeg mit password?

A: Du kan ændre dit password under “Settings”. Du kan finde ”Settings” i drop-down menuen, som du finder ved at klikke på den nedadgående pil i det øverste højre hjørne af YouMeUs siden. Skriv dit nuværende password og derefter dit nye ønskede password – slut af med at klikke ”Save”.

 

Q: Hvordan opretter jeg en ny interesse?

A: Desværre er det ikke muligt for dig at oprette en ny interesse selv. Vi har valgt ikke at give dig denne mulighed for at holde strukturen mest optimal for dig, brugeren. Men hvis du har et specifikt interesseområde som du ikke kan finde på YouMeUs.com, så er du altid velkommen til at kontakte os og fortælle os om hvilken interesse du mangler – så vil vi oprette den for dig. Ellers så husk, at du altid kan oprette en gruppe om din interesse – der er helt sikkert andre ligesindede derude.

 

Q: Hvordan opretter jeg en ny gruppe?

A: Du kan oprettet en new gruppe ved at klikke på “Groups” i menuen til venstre på siden. Når du ser en liste af dine grupper skal du klikke på fanen ”Create Group” øverst. Nu kan du oprette din gruppe – bestemme navn, skrive en kort beskrivelse af gruppen og dens formål, uploade et gruppe-coverbillede, tag alle interesserne som gruppen berører, og du er færdig. Husk at trykke Save. 

 

Q: Hvorfor skal jeg tagge interesser når jeg opretter en ny gruppe?

A: Ved at tagge interesser når du opretter en ny gruppe, så gør du gruppen mere synlig for andre brugere, som muligvis deler din passion og interesse. På den måde gør du gruppen mere tilgængelige for andre ligesindede og får en fed gruppe om præcis det, der interesserer dig. Jo flere, jo bedre.   

 

Q: Hvordan finder jeg grupper, der er inden for mine interesser?

A: Du kan finde grupper inden for dine interesser på tre måder:

1. Søg direkte efter grupper ved at bruge søgefeltet i toppen af siden. Skriv et specifikt søgeord som du tænker, at en interessant gruppe vil have i dens navn. På resultatsiden skal du gå til fanen ”Groups” for at se resultatet af din søgning.

2. Gå til en specifik interesses side. Her kan du finde alle de gruppe, der er blevet tagget i den specifikke interesse. Du kan finde interesser ved at bruge søgefeltet.

3. Gå til din Gruppe menu gennem menulisten i venstre side. Herunder er der en tab med titlen ”Suggested Groups”.

 

 

Q: Jeg vil gerne oprette et event - hvordan gør jeg det?

A: Fedt at du vil oprettet events og aktiviteter – det er det, det hele handler om; komme ud i den virkelige verden. Du kan oprette events på to måder:

1. Gå til den gruppe hvori du vil oprette et event eller gruppen som er ”vært” for eventet. Under gruppebeskrivelsen og medlemmerne, finder du en ”Create Event” knap.

2. Alternativt kan du gå til “Events” i menuen til venstre for nyhedsstrømmen og klikke på “Create Event” knappen herfra.

 

 Nu kan du oprette et event. Du skal igennem 2 trin.

1. I ’Event Master’ kan du vælge en værtsgruppe (valgfrit), give dit event et navn, en kort beskrivelse og angiv dato og tidspunkt. Upload et event-coverbillede og angiv lokaliteten for eventet (gerne en præcis adresse hvis muligt). Angiv desuden om eventet er gratis eller betalt – hvis det er betalt kan du angive et link hvor deltagerne kan købe billet eller se mere om betalingen.

2. I ’Event Tag Details’ skal du vælge om eventet er åben eller lukket. Når du opretter et åbent event kan du tagge forskellige elementer for at sikre, at du tiltrækker de personer, som vil være interesseret i dit specifikke event. Du kan tagge alle de grupper du mener kunne have interesse i eventet. Du kan også tagge de interesser som dit event må berører – tag alle dem du finder relevant, men kun dem – f.eks. tag ikke ’running’ hvis dit event er om at spille computerspil. Du kan også angive demografi på målgruppen som f.eks. køn og alder - dette er valgfrit.  

 

 

Q: Jeg har oplevet et teknisk problem med YouMeUs.com

A: Vi bestræber altid at forbedre os, så vi kan give dig dem bedst mulige oplevelse. Så hvis du oplever nogen problemer, små eller store, er vi meget interesseret i at høre om det! Gå til vores ”Contact” side og send us en forklaring af de problemer du oplever.

 

Q: Hvordan ændre jeg mine oplysninger, f.eks. navn, nuværende by and profilbillede?

A: Du kan ændre dine oplysninger fra din profil; gå til din profil ved at klikke på dit navn i øverste højre hjørne. Klik herefter på "Edit" knappen. Nu kan du frit ændre dine oplysninger. Husk at trykke "Save".

 

Q: Jeg skal til en anden by - hvordan ser jeg hvilke events, der finder sted der?

A: Vores geo-lokalitet tager din nuværende lokalitet i betragtning når den foreslår events i dit nærområde. Men du kan også manuelt ændre denne lokalitet. Ved at gå til toppen af din nyhedsstrøm vil du set overskriften ”Events Near You”. Til højre for denne vil du se navnet på din nuværende lokalitet. Ved at klikke på ”Change” knappen kan du ændre lokaliteten til hvilken som helst du ønsker. Du kan gøre det samme fra ”Events” siden tilgået fra menuen til venstre for nyhedsstrømmen.

 

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Bare rolig – du er altid velkommen til at kontakte os med de spørgsmål du måtte have. Gå til vores kontaktside og skriv til os - vi vil vende tilbage hurtigst muligt.